Koop een Chalet

In de vakantiesector betekent een chalet ook een chalet met eigen grond (perceel). Hieronder leest u de verschillen tussen het kopen van een huisje met eigen grond en het huren van een huisje (huurgrond).

Erf / eigen grond

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Het voordeel van een huisje kopen is dat je ook alle grond rondom het huisje bezit. Uw blokhut staat dus op een vakantieparkeerterrein, maar u bent eigenaar van de grond waarop uw blokhut staat. Ook als bijvoorbeeld het vakantiepark wordt verkocht of failliet gaat, blijft u eigenaar van het huis en de grond.

elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

In een huurwoning/grond

Wanneer u een chalet koopt en een kavel/grond huurt, bespaart u op korte termijn geld, omdat u alleen de chalet zelf koopt. Aan de andere kant leidt het huren van grond tot meerkosten van circa €7.500 per jaar (afhankelijk van het park). Een huis op eigen grond is dus op termijn goedkoper dan een huurhuis.

Chalet door heel Nederland

 Chalets te huur in Nederland zijn beschikbaar in maar liefst vijf provincies! Dankzij de centrale ligging van onze vakantieparken in Gelderland bent u altijd dichtbij levendige steden of prachtige natuurgebieden. Brengt u uw vakantie liever dicht bij de kust door? Verblijf dan in een blokhut in Noord- of Zuid-Holland. Wilt u echte Brabantse gastvrijheid ervaren en genieten van een ambachtelijke Bossche bollen, bezoek dan ons vakantiepark in Noord-Brabant. Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen hun hart ophalen op ons Chalet Holland in Limburg, dé plek om te wandelen en fietsen!

De aankoop

Maar wat houdt de aankoop van de woning in? Wij vertellen u er graag meer over en voorzien u van advies op maat. Chalet Holland verkoopt al jaren chalets op vakantieparken en is daarom deskundig in uw advies